Jag blir hellre jagad av vargar än missar #SSWC 2010

I lördags natt i ett party-tält deluxe på en liten ö i Blekinge skärgård hade jag en helt annan slogan som jag just då tyckte kändes bra. (hm, undrar varför? :-) Men att citera Orup istället för än en bloggpost från Magnus Uggla känns idag mer nyanserat. Speciellt som Sweden Social Web Camp enbart handlar om #framgång och inte om #fail.

Gud så roligt jag hade!  Att lyssna på alla smarta, roliga och kreativa människor under 48 timmar i fantastiskt väder, med fåren bräkande bredvid tälten till allas förtjusning (speciellt Stockholmarnas :-) var obeskrivbart fantastiskt.

Björn Falkevik i sin svettiga tröja (eller utan), tappert och utan tanke på egen bekvämlighet kämpande för att fylla ön med bredband, Morris Packer ironiserande över etablissemanget i sin nya roll – nöjsamt och kamratligt tillsammans med Johan Grafström (som yttrade ett för mig minnesvärt citat i samband med ölköp ”Pengar är inte en trång sektor”), Emanuel Lantz sjungande sig hes i @veidekke-tältet sent i lördags, härlig brasa i närheten av dödsklippan söndag morgon….

Alla fattar – man kan hålla på i dagar att dra sig till minnes kära händelser från webbstock 2009. Och det bästa? Att alla campare har egna minnen i samband med eventet, men att alla kommer att kunna prata med vem som helst som var där fysiskt eller digitalt och tillsammans minnas den lite blöta fredagen, den underbart varma lördagen och det tårfyllda avskedet på söndagen.

Vi kommer för alltid att få något suddigt i blicken och ett fåningt leeden på våra läppar när vi tänker på #SSWC 2009.

Tack Tomas! Tack Kristin!

Tack alla andra roddare och personal på Tjärö, tack fåren, tältkompisar och nattsuddare. Vi ses

Uppdaterat:
Några länkar till foton tagna av Axel Anden inlänkade.
Länk till hyfsad överblick på Flickr
Ringsignal till iPhone (Artist: Emanuel Lantz)
Ringsignal i mp3-format (lång version) (Artist: Emanuel Lantz)

Tack Appcorn för en rolig app!
Tack Appcorn för en rolig app!

7 reaktioner på ”Jag blir hellre jagad av vargar än missar #SSWC 2010”

  1. Jag med. Fantastiskt kul. Alltihop. Och alltid kul att springa på dig igen. Och dig med Leif. Och nästa gång blir det ännu bättre och knivskarpa sessions.

  2. Detsamma Niklas. Det var gött när vi satt i solen vid grillplatsen vid gästhamnen och pratade böcker och senare sälj. Hoppas vi ses snart igen

Kommentarer inaktiverade.